0729.907.835
  
Cine ne apreciaza
Ne gasiti si pe ...
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinyoutubevimeoinstagramFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinyoutubevimeoinstagram

Termeni si conditii

Va multumim pentru interesul dumneavoastra pentru munca noastra!

Comanda dumneavoastra prin www.floral-equilibrium.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:
Drepturi de autor
Toate imaginile prezentate pe www.floral-equilibrium.ro sunt proprietate a companiei SC Floral Equilibrium. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

Politica de refuz/acceptare a comenzii
Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 7 zile inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0725518855.
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu minim 72 de ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru toate comenzile ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 50% din valoarea comenzii.
Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp
In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate cu acordul dvs, avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Aranjamente deteriorate
Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a remedia situatia.

Garantii oferite de noi
Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale/ partiale a platii daca:
>  Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
>  Livrarea a intarziat la data agreata.
>  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
>  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
>  A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.
Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

Regimul ofertelor speciale
Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

Folosirea datelor personale folosite in comunicarea cu www.floral-equilibrium.ro  
Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.
>   Numele
>  Adresa de email – Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
>  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.